Робот-пилосос в Україні: який вибрати для невеликої міської квартири

Тема: Побутова техніка  |   Дата: 25.04.2024

Інтелектуальні технології відповідають за різні процеси, від яких залежить комфорт нашого життя. Вони сьогодні використовуються повсюдно у всіх сферах – від громадського транспорту та залізничного сполучення до прання білизни або прибирання в квартирі. Якщо ви втомилися щовихідних займатися прибиранням, для вас є хороша новина: роботи-пилососи здатні підтримувати порядок у будинку практично без участі людини.

Робот-пилосос до міської квартири: чи варто купувати

В інтернеті можна знайти безліч статей та оглядів на роботи-пилососи, в яких автори стверджують, що цей тип клінінгової техніки краще використовувати у великих за площею апартаментах або приватних котеджах. А мешканцям квартир стандартного планування немає потреби переплачувати за інноваційні технології, оскільки дві-три кімнати можна пропилососити самостійно за кілька хвилин.

Насправді, це докорінно неправильне твердження. Купити розумний пилосос можна навіть у найкомпактнішу однокімнатну квартиру. Особливо це буде вдала покупка у тому випадку, якщо господар – зайнята людина і їй ніколи займатися прибиранням.

Покупка робота пилосос для квартири в місті буде виправдана у таких випадках:

  • у вас більш-менш сучасне планування без виступаючих порогів і значних перепадів висот;
  • квартира не захаращена меблями та килимами – розумному пилососу вистачить місця, щоб розвернутися та навести лад;
  • ваші домашні страждають на алергію і болісно реагують на пил і пилок у повітрі;
  • у вас є маленькі діти та домашні тварини;
  • ви божевільні від сучасних технологій і хочете здивувати своїх гостей яскравою покупкою.

Відмовитися від покупки варто господарям справді невеликих квартир менше 20 метрів квадратних, у яких весь вільний простір заставлений меблями і просто нема де розвернутися. У всіх інших випадках робот-пилосос – ідеальний помічник, який зможе підтримувати постійну чистоту та свіжість у квартирі без втручання господарів.

Доступні роботи-пилососи в Україні для невеликої квартири

Ринок рясніє величезним асортиментом автоматичних прибиральників на будь-який бюджет. Але для маленької квартири вам навряд чи знадобляться просунуті характеристики.

Ось кілька моделей популярних роботів-пилососів для міста:

  1. ECOVACS DEEBOT OZMO N10 – недорогий робот для сухого та вологого прибирання з керуванням зі смартфона. Призначений для роботи на твердих покриттях та ковроліні. Одного заряду вистачає майже на п'ять із половиною годин роботи. У комплекті йде станція для стоянки та підзарядки;
  2. Lydsto R1D – ще одна бюджетна модель з функцією швабри та HEPA фільтрами, які утримують 99,99 відсотка всіх дрібнодисперсних частинок;
  3. Xiaomi Robot Vacuum E10 – один із найдоступніших за ціною роботів-пилососів. За 6999 покупець отримує надійний та продуктивний пристрій з функціями сухого та вологого прибирання на різних типах покриттів. Ви можете інтегрувати робот-пилосос Xiaomi в екосистему пристроїв розумного будинку та дистанційно керувати його роботою.

Доступні за вартістю розумні пилососи з базовим функціоналом для прибирання в невеликій міській квартирі ви знайдете в каталогах таких відомих фірм: Sencor, Midea, Samsung, Roborock, Rowenta та інших.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.