ПОСЛУГИ АРХІВАРІУСУ, АРХІВУ
Адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 73, корп. 10, оф. 15
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ПОСЛУГИ АРХІВАРІУСУ, АРХІВУ

ПОСЛУГИ АРХІВАРІУСУ, АРХІВУ
Адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 73, корп. 10, оф. 15
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ПОСЛУГИ АРХІВАРІУСУ, АРХІВУ
Адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 73, корп. 10, оф. 15
Телефони:

Діяльність

Фото — ПОСЛУГИ АРХІВАРІУСУ, АРХІВУ Послуги архіву:
- організація архіву;
- експертиза цінності документів;
- оформлення номенклатури справ, положень про архів та ЕК;
- складання описів справ;
- списання та знищення документів;
- підготовка документів до передавання та зберігання в архіві;
- зберігання документів;
- особисто заберемо та привеземо ваші документи;
- надаємо довідки про стаж, заробітну плату, передавання на зберігання документів.

Інформація

Приватна архівна установа «Трудовий архів» створена спеціалістами архівної справи, архіваріусами, архівістами, що мають більше 10 років досвіду роботи з архівними документами державних, комунальних установ та організацій, а також приватних фірм, товариств, підприємств, фізичних осіб – підприємців.

Наша фірма перша і наразі єдина здійснює приймання та зберігання документів ліквідованих установ та організацій приватної форми власності м. Львова та Львівської області, видає довідки про приймання документів на зберігання, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню.

Архівна установа «Трудовий архів» спеціалізується на наданні повного комплексу архівних послуг, від проведення експертизи цінності документів з видачею описів справ, актів про виділення до знищення, палітурних робіт будь-якої складності до простих консультацій, нарад, семінарів, тощо.

При цьому, послуги, що надаються нашою фірмою ґрунтуються на суворому виконанні вимог законодавчих і нормативно-правових актів, що регулюють питання організації роботи архівів та архівних підрозділів в Україні.

Кадровий склад нашої фірми - це співробітники (архіваріуси та архівісти), які тривалий час пропрацювали у державних архівах м. Львова та Львівської області, володіють високим рівнем професіоналізму, а значить, гарантують якість архівних робіт і повну конфіденційність при виконанні замовлень Клієнта.

Більш докладну інформацію про співпрацю і пропоновані послуги Ви можете отримати у відповідних розділах сайту нашої компанії, а також звернувшись за телефонами до наших консультантів.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Усенко Ольга Ярославівна — директор
Кількість працівників:
7 чол.

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 17:00
Вівторок:
10:00 — 17:00
Середа:
10:00 — 17:00
Четвер:
10:00 — 17:00
П'ятниця:
10:00 — 17:00
Оновлення даних: 16.09.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

впорядкування документів, обробка документів, архіваріус львів, робота архіваріуса, послуги архіваріуса львів, пошук документів, знищення документів, архівні послуги, архівна обробка документів, документообіг і діловодство, зберігання архівних документів, зберігання документації, здати документи в архів

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.