Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Драгоманова, 50
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ФАКУЛЬТЕТ ЕЛЕКТРОНІКИ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЛНУ ІМ. ІВАНА ФРАНКА

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Драгоманова, 50
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Драгоманова, 50
Телефони:

Діяльність

Зараз факультет об’єднує кафедри електроніки, нелінійної оптики, радіоелектронного матеріалознавства, радіофізики, фізики напівпровідників, фізичної та біомедичної електроніки.

Факультет готує фахівців з таких напрямків підготовки: комп’ютерні науки, мікро та наноелектроніка та прикладна фізика за спеціальностями: спеціальностей: радіофізика і електроніка, прикладна фізика, фізична та біомедична електроніка, інформаційні технології проектування.

На факультеті діють такі основні навчальні та науково-дослідні лабораторії: твердотільної електроніки, квантової електроніки, оптоелектроніки, ядерного практикуму та дозиметрії, радіоелектроніки, мікропроцесорної техніки, комп’ютерних інформаційних технологій, біомедичної електроніки, обчислювальна, гамма спектроскопії, сенсорики, оптоелектронних матеріалів, радіоелектронних приладів.

Інформація

Навчальний процес забезпечують майже п’ятдесят викладачів, в тому числі 12 професорів та 34 доценти. Серед них три лауреати Державних премій України, п’ять заслужених професорів університету. Безпосередню участь у навчальному процесі беруть провідні фахівці НАН України, інших наукових та виробничих установ. Студенти факультету одержують фундаментальну підготовку з курсів загальної і теоретичної фізики, вищої математики, обчислювальної техніки і програмування, радіоелектроніки, іноземних мов, економіки та дисциплін гуманітарного профілю.

Випускники факультету електроніки працюють: у навчальних закладах різних рівнів акредитації (університетах, інститутах, коледжах, ліцеях, школах) – викладачами фізики, електроніки, інформатики; у науково-дослідних організаціях (інститутах, лабораторіях, конструкторських бюро) – науковими співробітниками, інженерами-програмістами, інженерами з обслуговування медичної апаратури;на підприємствах малого та середнього бізнесу – менеджерами; в організаціях екологічного моніторингу – експертами; на промислових підприємствах (заводах, фірмах) – інженером; у банківських, страхових та податкових установах – спеціалістами з комп’ютерних технологій і програмного забезпечення.

Науковці та викладачі факультету підтримують тісні зв’язки із багатьма університетами та науковими інститутами як в нашій країні, так і за її межами. Це Віденський, Вроцлавський, Ліонський, Гданський, Московський та інші відомі університети. Наших науковців часто запрошують на різноманітні міжнародні конференції. Деякі з них, присвячені проблемам сучасної електроніки, проводяться і у Львові. Таким чином, перед студентами, аспірантами і молодими вченими відкриваються можливості поспілкуватись з видатними вченими в галузі електроніки, пройти стажування або навчатись в престижних навчальних закладах Європи.

Ґрунтовна підготовка з фундаментальних, гуманітарних та економічних дисциплін у поєднанні зі знанням іноземних мов надає випускникам значні переваги щодо працевлаштування. Широка міжнародна співпраця дає їм змогу факультету продовжувати навчання та працювати за кордоном.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Половинко І. I. — декан

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 14.02.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.